Meloner Och Jordgubbar

Alla inlägg den 30 maj 2010

Av melonerochjordgubbar - 30 maj 2010 19:12

Förlåt för dåligt bloggande som vanligt, helgen har verligen varit fullbokad hela tiden nästan.

Fredag: Då blev det till att sova hos mathias för att vi skulle upp tidigt nästa dag till smögen, och bussarna går aldrig från bonnelandet! -.- Trött som en gris så somnade naturligtvis framför talang, blev sedan väckt kl 23.00 då vi tydligen skulle gå och borsta tänderna för att sedan gå och sova, eller ja fortsätta sova.


Lördag: Bussen gick 09.09 till smögen där vi hälsade på mammsen och stefan som var ute och jobbade. Blev det att gå på bryggan och mysa med den bästa! sedan ligga på bänken och sola i det fina vädret, förutom att det bläste lite för mycket.  


Söndag: Ja idag är det juh morsdag, Grattis mamma! Vid 12 tiden blev det att dra till mathias farmor och farfar för att äta mat och fira. Efter det bar det direkt av till hanns mormor och morfar för att fira en liten stund där med, haha nu tror ja ja har ätit för flera dagar framöver! Så kom hem för en stund sedan och nu sitter ja och försöker förstå mig på praktikfall, och sedan får ja fortsätta med alla andra läxor som skall in med.


Imorgon blir det torp och hämta min telefon IGEN!, nu hoppas ja inerligt att den är lagad med! Annars skall dem allt få smaka på ngt!   Nu skall ja iallfall fortsätta plugga så ja kan dra hem typ nästan när ja kommit till skolan!

  

Smögen, Jag älskar dig Mathias! // Linda

// ha det gött allesammans!

Ovido - Quiz & Flashcards