Meloner Och Jordgubbar

Alla inlägg den 5 juni 2010

Av melonerochjordgubbar - 5 juni 2010 22:19

Go kväll allesammans!

Sicken helg det har varit!... ja mste bara säga att det var ett helt äventyr med saker som hände i går! måste säga att ja har JÄVLIGT med rövskav och typ inte kan sitta för ja har cyklat så långt med en sadel som är skit liten och obekväm! -.-


Igår cyckla jag och mathias från herrestad till Lane, påvägen där vi stannar och får syn på en kannin som inte har ngt hem. Vi mötte där 3 andra personer som heller inte visste vems det var, men dem sa att vi var tvugna och ta med den hem för annars skulle den itne överlevt. Så det var bara till att slänga ut dator och allt vi hade i cykelkorgen och sedan fick vi sätta kanninen där och seda fortsätta hem på våran färd, HAHAHA! Så nu vet vi inte riktigt vad vi skall göra med den, mamma helst inte ha den och stefan älskar kaniner och vill ha kvar den!  


När vi sedan cyklade från lane till herrestad i dag, så passade vi på och fråga personerna som var på platsen som vi hittade kaninen i går om dem visste vems det var. Då svarade 3 utlänska killar att det hade tagigt hand om den och låtit den springa på deras kollonilott, men att dem inte visste vems det var och den hade vart borta i 1år?.. men hmm, hur fan har denm klarat denna vintern ute och hemlös? Jaja, inget att göra åt det när vi inte har en aning om vem ägaren är , får väl bli att behålla den eller ge bort den, har ingenaning!


HAHAHA! måste säga att den ser ut som en skogsmulle!men den är lite söt 

Jaja men nu skall ja dra mig in i duschen och sedan ner till sängen och kolla på en film med älsklig!


// ha det gött! PÖSS!

     

Ovido - Quiz & Flashcards