Meloner Och Jordgubbar

Alla inlägg den 18 april 2010

Av melonerochjordgubbar - 18 april 2010 21:31

Sorry att ja inte har bloggar på ett tag, känner att edt var fullt partyyy hela helgen med den bästa! hejgen har varit toppen!.. sedan har ja även spenderat tiden med min underbaraste!   


Fredags:

Partyy på mollön med grillning och massa fölk. Sedan blev det till att sova hos bejbi :)


Lördags:

Mathias telefon ringer tidigt på morognen och väcker oss, då får vi besked att han måste in och dömma en cup för dem andra hade blivigt magsjuka -.- Då blev det raccce och ta på sig och käka frukost. Där var den förmiddagen förstörd och det blev ingen mysning med bejbi   

Sedan fick ja sitta och kollade på i ett antal timmar när han dömde. Efter 5 timmar fick ja dra mig bort till tågstationen för att sedan ta tåget med bruuudsen till havstenssund för att fira MARIIGA som fyller 17 år på tisdag! Där blev det sedan till att sova med Linn, Marika och Emma när alla andra fick dra hem "/. Men kvällen var mysig med massa gott!

Bilder kommer senare kasnke ^^


Söndag:

Idag blev det till att ta tåget hem från marika med Linn kl 11.09, först blev det till att städa massa och sedan käka potatisgratäng till frukost med Linnsan. Sedan blev det till att dra till bejbi som ja saknade skit mycket :( och efter det blev det till att åka moppe hem med ALL PACKNING!.. ja kan säga att ja VÄGDE PACKNING!... ja hade 11.5 KG bakåtvikt, och det känndes!

Sedan Blev det massa mys, men nu har han åkt för en stund sedan  

Men nu får ja roa mig med att kolla på "ballar av stål" och plugga på den vetenskapliga uppsatsen   

  


// Pöss på er!

Ovido - Quiz & Flashcards